TILAUS- JA TOIMITUSEHDOT VERKKOKAUPPAAMME

Osto- ja myyntisopimuksen osapuolet ovat Maalaishotelli Morva Oy internetkaupan ylläpitäjä (välittäjä) sekä henkilö tai yritys, joka on kaupan kautta ostanut tuotteen (ostaja).

Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Maalaishotelli Morvan Oy:n verkkokauppaa osoitteessa www.kauppa.morva.fi. Tilatessaan tuotteita Maalaishotelli Morva Oy:n verkkokaupasta käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

Maalaishotelli Morva Oy:n yhteystiedot ovat seuraavat:

Maalaishotelli Morva Oy
Y-tunnus 2394277-0
Morvantie 189, 42140 Juokslahti

Teija Värelä
info@morva.fi
040 828 2581

Asiointi verkkokaupassa

Voit tehdä ostoksia verkkokaupassa mikäli olet yli 18-vuotias.

Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi tilaus- ja toimitusehdot, saat sitovan tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi
sähköpostiosoitteeseen. Palvelun tarjoaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.

Verkkokaupan sisältö (mukaanlukien piirrokset, kuvat, äänet, filmit, grafiikka ja teksti) on Maalaishotelli Morvan omaisuutta ja sitä suojaa tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet. Käyttäjällä ei ole oikeutta ladata, muokata, siirtää, välittää, kopioida tai myydä verkkokaupan sisältöä tai osaa siitä ilman Maalaishotelli Morvan etukäteen myöntämää kirjallista lupaa. Käyttäjällä on oikeus tulostaa ja ladata nämä ehdot henkilökohtaiseen käyttöönsä.

Maksutavat ja -ehdot

Maksaminen tapahtuu Checkout –maksupalvelua käyttäen tilauksen vahvistussivulla. Valittavissa olevat maksutavat ovat:

  • Verkkopankit (Aktia, Danske Bank, Handelsbanken, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP-pankki, Säästöpankki, S-pankki ja Ålandsbanken)
 
Maalaishotelli Morvan verkkokaupassa kaikki maksuyhteydet on suojattu SSL-salauksin. Visa Electronilla maksettaessa Verified by Visa palvelu verkkomaksuilla tulee olla aktivoitu. Kaikki luottokorttimaksut varmennetaan ja mikäli varmennus ei onnistu, Maalaishotelli Morva Oy varaa oikeuden tilauksen hylkäämiseen.

Verkkopankkimaksua varten tarvitset pankkisi antamat käyttäjätunnukset.

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Meillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

Checkoutin maksuehdot kokonaisuudessaan: https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. 

Toimitus- ja käsittelykulut ovat ilmoitettu ostamisen yhteydessä.

Toimitusaika

Maalaishotelli Morva käsittelee saapuneet tilaukset seitsemän (7) työpäivän aikana. Toimitusaika riippuu tuotteesta, sen saatavuudesta, valitusta toimitustavasta sekä toimitusosoitteesta.

Mikäli tuotteen toimitus viivästyy huomattavasti, Maalaishotelli Morvan asiakaspalvelu ottaa yhteyttä Tilaajaan tilauksen yhteydessä annetun sähköpostiosoitteen kautta. Maalaishotelli Morva varaa oikeuden toimittaa samaan aikaan tilatut tuotteet tarvittaessa erikseen.

Mikäli tuote ei saavu kohtuullisessa aikataulussa eikä Maalaishotelli Morvan asiakaspalvelu ole ottanut yhteyttä Tilaajaan, pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun info@morva.fi

Maalaishotelli Morva pidättää oikeuden evätä tilaus tarvittaessa. Tällaisessa tapauksessa maksu palautetaan tilaajalle 30 päivän kuluessa.

Tilauksen peruuttaminen ja tuotepalautukset

Tilaajalla on oikeus peruuttaa tilaus mikäli tilausta ei ole vielä toimitettu. Mikäli tilaaja haluaa peruuttaa tilauksensa, tulee hänen olla yhteydessä Maalaishotelli Morvan asiakaspalveluun sähköpostitse. Sähköpostista tulee käydä ilmi tilaajan nimi, osoite ja tilausnumero. Maalaishotelli Morva palauttaa perutun tilauksen maksun 30 päivän kuluessa.

Tilaajalla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Tämä palautusoikeus ei koske niitä tuotteita, jotka on valmistettu tai muutettu tilaajan erityistoivomusten mukaisesti.

Tilaajalla on oikeus palauttaa tuote seuraavissa tapauksissa:

(i)tilaus on peruutettu näiden tilaus- ja toimitusehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Maalaishotelli Morvan asiakaspalveluun info@morva.fi 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta tai tuote on laitettu palautukseen Maalaishotelli Morvan palautusohjeiden mukaisesti 14 päivän sisällä toimituksesta;

(ii)tuote on samassa kunnossa kuin se oli toimitettaessa ja kaikki toimitetut osat ovat mukana paketissa;

(iii)tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa

Tuote tulee palauttaa Maalaishotelli Morvalle mahdollisimman pian peruutuksen jälkeen. Palautustoimituksen aikana tuotteelle mahdollisesti aiheutuneet vahingot ovat palauttajan vastuulla. Ostaja vastaa palautuskuluista.

Ehtojen muuttaminen

Maalaishotelli Morva Oy varaa oikeuden muuttaa verkkokauppaa, sen käytäntöjä ja tilaus- ja toimitusehtoja milloin tahansa. Muutetut ehdot koskevat niitä tilauksia, jotka on tehty muutoksen jälkeen.

Ylivoimainen este

Maalaishotelli Morva Oy ei vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat sen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta esteestä, jota se ei ole voinut kohtuudella ennakoida tai jonka seurauksia se ei voi välttää. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi (force majeure) katsotaan mm. tulipalot, työtaistelutoimenpiteet, sodat, luonnonkatastrofit, viranomaisten väliintulot, häiriöt kuljetuksissa, alihankkijoilla, laitteissa, ohjelmistoissa, selaimessa tai verkkoyhteydessä.

Vastuut

Maalaishotelli Morva Oy ei vastaa välillisistä vahingoista elleivät ne aiheudu tahallisesta rikkomuksesta tai törkeästä huolimattomuudesta.

Lahjakortit

Sopimuksen kohde
Sopimus määrää lahjakortin ostamista, maksamista ja toimittamista koskevat ohjeet välittäjän ja ostajan välillä
Sopimuksen mukaan välittäjän velvollisuus on toimittaa ostajalle hänen maksamansa lahjakortti. Ostajan velvollisuus on sopimuksen mukaisesti maksaa lahjakortti välittäjälle. Maksetut lahjakortit toimitetaan postitse. Lahjakortti on voimassa siihen merkittyyn päivämäärään asti.

Lahjakortissa ilmoitettuja palveluita tarjoaa Maalaishotelli Morva Oy. Ostaja vakuuttaa ymmärtävänsä, että vanhentuneista tai käyttämättä jääneistä lahjakorteista ei palauteta maksettua summaa takaisin ostajalle.

Lahjakorttien hinta, ostaminen ja maksaminen
Sopimuksessa tarkoitetut lahjakortit ostetaan Maalaishotelli Morvan internetkaupasta osoitteessa https://kauppa.morva.fi

Lahjakorttien hinta on ilmoitettu järjestelmässä. Jokaisen lahjakortin hinta ja palvelun kuvaus on ilmoitettu erikseen.
Ostaessaan lahjakortin on ostajan velvollisuus: Täyttää tilauksen laskutustiedot asianmukaisesti. Maksaa lahjakortin hinta tarjotuilla maksuvaihtoehdoilla. Lahjakortteja ei lunasteta taikaisin, eikä niistä maksettua rahaa palauteta ostajalle. Ostaja on vastuussa lahjakortin säilyttämisestä, eikä ostajalla ole oikeutta saada korvausta kadonneesta lahjakortista välittäjältä, mikäli katoaminen johtuu ostajan omasta toimesta.

Sopimuksen voimaantulo
Ostaja vakuuttaa, että on ennen sopimuksen solmimista tutustunut toimitusehtoihin. Välittäjä vahvistaa sopimuksen solmimisen lähettämällä vahvistuksen ostajan tilauslomakkeessa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.

Lahjakortin toimitus

Lahjakortti lähetetään fyysisenä lahjakorttina ostajan ilmoittamaan toimitusosoittesseen. Maalaishotelli Morva Oy ei toimita lahjakortteja ulkomaille.

Lahjakortin palautus
Kaikilla lahjakorteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen päivästä, jolloin lahjakortti on saapunut vastaanottajalle. Pyytäessäsi palautusta, kerromme sinulle tuleeko sinun toimittaa käyttämätön lahjakortti meille. Käyttämätön lahjakortti tulee toimittaa meille postitse osoitteeseen: Morvantie 189, 42140 Juokslahti. Liitäthän lähetykseesi dokumentin, jossa ilmoitat lähetyksesi aiheen (palautus), tilausnumerosi ja yhteystietosi. Mikäli haluat vaihtaa lahjakortin toiseen, tee uusi tilaus verkkokaupassamme. Vastaanotettuamme pyyntösi käsittelemme sen neljäntoista (14) päivän sisällä.

Lahjakortin voimassaoloaika ja käyttöehdot
Ostajan ostama lahjakortti on voimassa kuusi (6) kuukautta sopimuksen solmimispäivästä. Voimassaoloaika on ilmoitettu lahjakortissa (viimeinen voimassaolopäivä).

Lahjakortissa ilmoitettua voimassaoloaikaa ei voi jatkaa eikä uusia. Jos lahjakorttia ei ole käytetty viimeiseen voimassaolopäivään mennessä, palvelu katsotaan suoritetuksi. Tässä tapauksessa rahaa ei palauteta. Saadakseen palvelun, lahjakortin haltijan tulee varata aika Maalaishotelli Morva Oy:n palveluihin joko puhelimitse tai sähköpostilla. Hänen tulee saapua sovittuna aikana Maalaishotelli Morvaan. Lahjakortti ei voi muuttaa rahaksi.

Ostaja ymmärtää, että tapauksissa, joissa sovittuna aikana lahjakortin haltija jättää saapumatta, katsotaan palvelu suoritetuksi. Tällaisessa tapauksessa lahjakortin arvoa ei hyvitetä rahassa tai muulla keinoin. Ostaja ymmärtää, että välittäjä eikä Maalaishotelli Morva Oy ole vastuussa käyttämättä jääneistä lahjakorteista.

Osapuolten oikeudet ja velvollisuudet
Ostajalla on oikeus vaatia välittäjältä sopimuksessa määrättyjen velvollisuuksien täyttämistä. Ostajan velvollisuus on esittää sopimusta solmiessa välittäjälle kaikki vaaditut tiedot. Ostajan velvollisuus on luovuttaessaan lahjakortin sen haltijalle tarkistaa ja vakuuttaa, että haltija ymmärtää ja noudattaa hänelle sopimuksessa määrättyjä velvollisuuksia.
Välittäjän oikeus on kieltäytyä solmimasta sopimusta ostajan kanssa, mikäli sopimuksen solmimisen hetkellä on annettu valheellisia, vääriä, harhaanjohtavia tai puutteellisia tietoja. Välittäjän velvollisuus on toimittaa lahjakortit sopimuksen mukaisesti enintään kolmenkymmenen (30) arkipäivän kuluessa tilauksen maksusuorituksen saapumisesta kaupan tilille. Välittäjän velvollisuus on noudattaa vaitiolovelvollisuutta sekä henkilötietosuojalain edellyttämiä säännöksiä.

Tietojen antaminen
Ostajan velvollisuus on tilauslomaketta täyttäessään esittää tiedot tarkasti ja täydellisesti. Mikäli ostaja esittää vääriä tai valheellisia tietoja, voi sopimus jäädä  täyttämättä tai täytetään väärin, jolloin välittäjä ei ole vastuussa sopimuksen täyttämisestä. Välittäjällä on oikeus käyttää ostajan tietoja suoramarkkinointiin tai uutiskirjeen lähettämiseen.

Vastuu
Sopimusta solmiessaan on ostajan vastuu esittää oikeita ja asianmukaisia tietoja. Välittäjä ei ole vastuussa, mikäli ostaja esittää virheellisiä tai harhaanjohtavia tietoja. Välittäjän vastuulla on toimittaa lahjakortit asianmukaisesti sopimuksessa sovituin ehdoin.

Välittäjän tiedot:

Maalaishotelli Morva Oy
Y-tunnus 2394277-0
Morvantie 189, 42140 Juokslahti

Teija Värelä
info@morva.fi
040 828 2581