Tietosuojaseloste ja Evästeet

Rekisteri- ja tietosuojaseloste

Tämä on Yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 10.06.2020. Viimeisin muutos 10.06.2020.

1. Rekisterinpitäjä

Maalaishotelli Morva Oy Y-tunnus 2394277-0
Morvantie 189, 42140 Juokslahti

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö

Teija Värelä
info@morva.fi
040 828 2581

3. Rekisterin nimi

Yrityksen asiakasrekisteri

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on
– henkilön suostumus, kun hän ottaa meihin yhteyttä esimerkiksi soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai, kun hän täyttää sivuiltamme löytyvän lomakkeen, tai tekee ostoksen verkkokaupassamme
– rekisterinpitäjän oikeutettu etu asiakassuhteiden ylläpitämiseen

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on yhteydenpito asiakkaisiin, asiakassuhteen ylläpito, markkinointi

Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, asema, yritys/organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), www-sivustojen osoitteet, verkkoyhteyden IP-osoite, tunnukset/profiilit sosiaalisen median palveluissa, tiedot tilatuista palveluista ja niiden muutoksista, laskutustiedot, muut asiakassuhteeseen ja tilattuihin palveluihin liittyvät tiedot.

Säilytämme tietoja:

– sähköpostiarkistossa seitsemän vuoden ajan/lain määräämän ajan
– kirjanpitoaineistossa seitsemän vuoden ajan/lain määräämän ajan
– mikäli olet tilannut uutiskirjeen, sähköpostilistassa niin kauan kunnes lista on olemassa tai kunnes poistat itse itsesi listalta

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta mm. www-lomakkeilla lähetetyistä viesteistä, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaalisen median palvelujen kautta, sopimuksista, asiakastapaamisista ja muista tilanteista, joissa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa.

Tietoja ei siirretä rekisterinpitäjän toimesta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (“oikeus tulla unohdetuksi”). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

Evästeet

Sivustolla käytetään evästeitä (cookies). Eväste on pieni, käyttäjän tietokoneelle lähetettävä ja siellä säilytettävä tekstitiedosto. Evästeet eivät vahingoita käyttäjien tietokoneita tai tiedostoja.

Keräämme tietoja sivujen käytöstä Google Analyticsin avulla. Tietojen avulla parannetaan sivuston toimivuutta ja sivuston sisältöä, kehitetään liiketoimintaa ja kohdennetaan markkinointia. Uutta sisältöä kyllä tuotetaan sen perusteella, mikä näyttää kiinnostavan. Yksittäistä käyttäjää ei voida tunnistaa. Jos haluat lukea Googlen evästekäytännöistä, täältä löydät lisätietoa:  https://policies.google.com…

Voit estää evästeiden tallentamisen laitteellesi, rajoittaa evästeiden käyttöä tai poistaa evästeet selaimesi asetuksista. On hyvä ottaa huomioon, että evästeet voivat olla tarpeellisia joidenkin palveluiden asianmukaiselle toimimiselle.

Muilta sivuilta upotettu sisältö

Sivuilla voi olla upotettua sisältöä, kuten videoita YouTubesta sekä Facebook- ja Instagram-sivujen sisältöä. Tällaisen upotetun sisällön avaaminen on sama asia kuin se, että kävisit kyseisellä sivustolla eli käytännössä YouTubessa, Facebookissa tai Instagramissa. Somejakopainikkeet ja itseasiassa koko sivut on toteutettu Elementor-palvelun avulla. Nämä kolmannen osapuolen sivustot voivat kerätä tietoa ja käyttää omia evästeitään omien ehtojensa mukaisesti.

Kaupallinen yhteistyö

Teemme kaupallista yhteistyötä eli mainostamme blogissa ja somekanavissa kumppaneidemme tuotteita – esimerkiksi ilmaisia tai maksullisia verkkokursseja tai muita tuotteita. Kaupallinen yhteistyö tarkoittaa sitä, että mikäli päädyt ostamaan tietyn tuotteen sivuiltamme tulevan linkin kautta, saamme yhteistyökumppaniltamme pienen suosittelupalkkion. Valitsemme yhteistyökumppaneiksemme yrityksiä, jotka tarjoavat sellaisia hyväksi havaitsemiamme tuotteita tai palveluja, joista voisi olla apua, hyötyä tai iloa asiakkaillemme tai blogimme lukijoille.

Läheskään kaikki suosittelemamme tuotteet tai palvelut eivät kuitenkaan ole kaupallista yhteistyötä, vaan suosittelemme blogissa ja somekanavissa tuotteita, palveluja tai nettisivuja muutenkin, jos niistä voisi olla sinulle hyötyä.

Tilaus- ja sopimusehdot

https://kauppa.morva.fi/tilaus-ja-sopimusehdot/